SAS och Fortum har en kampanj i dagsläget där man kan tjäna 13 000 Eurobonuspoäng (värde ca. 1625 kr) första året om man byter sitt elavtal till dem. Beroende på hur Fortum skiljer sig från din nuvarande elleverantör både kvalitets-och prismässigt kan det vara ett smart byte. Dessutom är det ett enkelt sätt att snabbt tjäna poäng på.

Erbjudandet gäller endast för nya kunder hos Fortum. Befintliga kunder kan ta del av erbjudandet om man tecknar avtal på ett nytt boende där Fortum inte är elleverantör sedan tidigare.

Klicka här för att komma till erbjudandet hos Fortum nu – och få 13 000 Eurobonuspoäng första året

Prisexempel

Som sagt gäller det att kolla på sitt nuvarande elavtal och jämföra med erbjudandet som Fortum har. I vissa fall är det ungefär samma priser som gäller, ibland är Fortum dyrare och ibland billigare.

För en lägenhet i Stockholm, med en årlig förbrukning på 2000 kWh så är det totala priset hos Fortum 160 kr/månad. Samma upplägg hos Vattenfall gick på 147 kr/månad. Det är alltså en skillnad på 13 kr/månad, eller totalt 156 kr, då bindningstiden på avtalet med Fortum är 12 månader. Man får alltså möjligheten att köpa 13 000 Eurobonuspoäng för 156 kr. Dessa poäng är värda minst 1625 kr, vilket gör det till en riktigt bra deal.

Läs också: Gör 2018 till ditt lyxreseår – res i business och first class till en bråkdel av kostnaden

Erbjudandets i korthet

Rörligt Rent elpris

 • 10 000 välkomstpoäng så fort man blir kund
 • 250 poäng per månad, så länge man är kund hos Fortum
 • 100% förnyelsebar el
 • 12 månaders bindningstid
 • Erbjudandet gäller endast för nya kunder, med undantag för om man har fler än ett boende,  då man kan tjäna dubbla poäng genom att teckna abonnemanget även för det andra boendet, och således få 13 000 poäng två gånger. 

Erbjudandet gäller tills vidare. Det går att ange leveransstart för abonnemanget flera månader i förväg.

Klicka här för att komma till erbjudandet hos Fortum nu – och få 13 000 Eurobonuspoäng första året

En bra start på en resa i business class

Thai Business Class
Resan kan bli betydligt mer bekväm och lyxig när man reser i business class – vilket du enkelt kan göra med smart tänkande och poängintjäning

Precis som jag har berättat i några av dem inlägg där jag använt läsarexempel på hur enkelt det är att komma iväg på en resa i business class eller first class, så kan man med hjälp av Fortum-kampanjen och ett Amex-kort komma på lång väg till att åka på sin lyxresa. Det är ungefär en tredjedel av vad man behöver för att kunna komma iväg på Business Class till USA tur och retur. Kombinera det med att tänka smartare kring din spendering, samt genom ett bra kreditkort så är du snart iväg på din lyxresa.

Läs också: Så här kommer du iväg på minst en business class resa om året – för under 500 kr

 

 

Av

4 Kommentarer

 1. Superkul blogg!!!! Hittade dig på Instagram, ska verkligen läsa igenom din sida. Vi har precis varit inne på elskling.se för att byta elavtal men det här var ju en bra deal – tack för tips:D

  • Damon Svara

   Så himla roligt att du hittat hit Elina, välkommen! Hör av dig om du har några frågor.

 2. Ska kolla med sambon om hur det ser ut kring vårt avtal:D, enkla poäng som fasen

Skriv en kommentar