Inbjudan: SAS Amex Premium – få 15 000 Eurobonuspoäng som välkomstbonus (värde 1875 kr)

Bli inbjuden nu – du förbinder dig inte till något

KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ EN INBJUDAN TILL KORTET OCH LÄSA MER

Jag får en rekryteringsbonus när du blir godkänd genom min inbjudan till American Express. Tack för ditt stöd! Observera: Denna webbplats är inte associerad med eller godkänd av American Express. Alla åsikter och uttalanden är våra egna och representerar ingen annan än Lyxresan.

SAS Eurobonus American Express Premium Card är idag det bästa kortet för en nybörjare som vill börja samla poäng via kreditkort. De poäng som du tjänar förs månatligen över till SAS. Anledningen till att detta kort är det bästa kortet när man börjar sitt poängsamlande är att det kommer med en hel drös bra förmåner fast till en låg månadskostnad. Du tjänar poäng på alla köp som du gör vardagligen och har därutöver en del förmåner som gör ditt resande och din vardag enklare. Läs mer om kortets förmåner i detalj här.

Angående SAS intention att gå med i Skyteam: Eurobonus är det mest värdefulla i SAS som flygbolag och jag har stort förtroende för att man kommer se till att poängen fortsatt är värdefulla även efter att man går med i Skyteam den 1 september 2024. Eurobonus och SAS Amex är fortsatt det bästa sättet att tjäna poäng som kan nyttjas för att resa i Business och First Class. Jag fortsätter själv samla Eurobonuspoäng och har kvar mina SAS Amex. Du kan läsa mer om ändringen här

Frågor om kortet? Mejla mig så svarar jag så fort jag kan. 

Årskostnad: 135 kr/månad
Välkomstbonus: 15 000 Eurobonuspoäng (värt cirka 1875:-) efter att du spenderat 36 000 kr inom 3 månader när du blir inbjuden. Gäller vid inbjudan. Klicka HÄR för att få en inbjudan. 

Kortets egenskaper
  • Välkomstbonus på 15 000 Eurobonuspoäng (värde 1875:-) efter att du spenderat 36 000 kr inom 3 månader. Gäller vid inbjudan. Klicka HÄR för att få en inbjudan. 
  • 15 Eurobonuspoäng per 100 kr på allt du spenderar
  • Vid 150 000 kr spenderat på ett kalenderår, får du en rabattvoucher som ger upp till två personer 50% rabatt på en valfri bonusresa hos SAS och Star Alliance. Reser du själv betalar du alltså 50% av det ordinarie poängpriset, och reser ni två personer så betalar ni endast för en. Läs mer om hur du använder rabattvouchern och bokar bonusresa här. 
  • Ett extrakort ingår, vilket gör att exempelvis din partner också kan handla med kortet, och ni kan således tjäna poängen snabbare. Helt utan extra kostnad.
  • Förtur till konsertbiljetter via American Express Invites.
  • En riktigt bra reseförsäkring som täcker dig, din maka/make/sambo samt hemmavarande barn under 25 år. Reseförsäkringen är utan självrisk, och jag har t.ex under åren fått ersättning för trasiga glasögon, trasig väska och försenad ankomst. Läs fullständiga försäkringsvillkor för Premium här. 

KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ EN INBJUDAN TILL KORTET OCH LÄSA MER