Ford Mustang i Los Angeles, hyrt via AVIS
Ford Mustang i Los Angeles, hyrt via AVIS

Jag har tidigare skrivit om kampanjer där man kan tjäna en hel drös med Eurobonuspoäng genom att hyra bil. Nu har ett nytt erbjudande kommit och det är det bästa hittills.

Avis och SAS har tillsammans lanserat en ny kampanj där man kan tjäna 10 000 Eurobonuspoäng (värde 1250 kr) för varje bilhyra på minst 3 dagar. För den som har behovet av hyrbil kan detta snabbt bli en lukrativ affär där man kan tjäna en hel del poäng.

För att få bonuspoängen måste bokningen ske genom denna länk. Dessutom måste bokningen vara på minst 3 dagar och minimum inom bilkategori C. Längst ned i inlägget finns en sammanfattning av erbjudandets villkor.

Rent konkret innebär det att fem sådana här bokningar tillsammans med en voucher som man får igenom antingen SAS Amex Premium eller SAS Amex Elite skulle ge en business class-resa tur och retur till valfri SAS-destination.

Boka senast 15e april för bilhyror mellan 14e april 2018 – 30 mars 2019. 

Prisexempel

Prisexempel bilhyra
Prisexempel bilhyra

Det går givetvis att boka hyrbil på en resa utomlands, men det går lika bra att boka en hyrbil över en helg i Stockholm till exempel. En snabb sökning visar att man kan hyra en bil i tre dagar för cirka 700 kr.

Även om man inte har behov för en hyrbil så är det här faktiskt ett riktigt bra sätt att ”köpa” Eurobonuspoäng till ett bra pris. Att man får en hyrbil blir såklart en bonus. Jag har själv bokat några stycken av det här erbjudandet, trots att jag inte har behov av någon hyrbil.

Bra att veta är att om man har Amex Platinum, så ingår en hyrbilsförsäkring som täcker allt upp till 10 miljoner kronor, helt utan självrisk.

 

Erbjudandets villkor i korthet

 1. Bokningen måste göras via www.avisworld.com/EuroBonus
 2. Bokningen måste göras mellan den 9e april och 15e april 2018, för bilhyror mellan 14e april 2018 – 30 mars 2019.
 3. Man tjänar SAS-poäng på hyrbil i Europa, Mellanöstern, Afrika, USA och Kanada.
 4. 10 000 Eurobonuspoäng delas ut för bokningar på minst 3 dagar och minimum bilkategori C.
 5. Det går inte att dela upp en längre sammanhängande bokning i flera bokningar om 3 dagar i syfte att tjäna extra mycket poäng. Det går dock att göra flera bokningar med en dags mellanrum och således tjäna poäng flera gånger.
 6. Fullständiga villkor: www.avisworld.com/EuroBonus

Av

10 Kommentarer

 1. Tack för tipset, vi bonade 2 st av dessa och kommer boka vår USA resa lite tidigare nu 🙂

 2. Johanna Ström Svara

  Vi bokade precis om våra hyrbilsbokningar i Miami och LA 😀

 3. Hej!
  Precis hemkommen från Bali och varit på en riktigt drömresa. Har också varit en lååång flygresa i luften på runt 22 timmar med 2 mellanlandningar för att komma undan billigare. Detta har verkligen tärt på oss och blev riktigt avis på dem som hade råd att flyga i business class och endast en mellanlandning. Tänk om jag hade råd med detta? Är ägare av ett Amex Premium som jag använder inom jobbet för business resor flyg/hotell och större inköp, har slitit och har endast ynka 24000 poäng, varför? Efter att ha snubblat in på din fantastiska sida och börjat läsa, har jag insett att jag använder mitt kort helt fel. Nu ser jag ett ljus i tunneln och ska kämpa mig fram till nästa drömresa för mig och tjejen. Stort tack!
  Kommer med glädje följa dig… Mvh Jonas

  • Damon Svara

   Hej Jonas, så roligt att höra att du hade en bra resa i Bali! Klart du har råd med det. Som jag skrev i berättelsen om hur Lyxresan startade så började jag precis som dig. Jag såg att andra reste i business class och tänkte, ’varför inte jag?’. Riktigt kul att höra att du har fått hjälp av tipsen på sidan och jag är helt säker på att du kommer komma iväg på en business class-resa med din flickvän. Om du har frågor eller vill ha tips är det bara att mejla mig. Vi hörs!

Skriv en kommentar